U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

BK Manche te Hechtel-Eksel - Dag 1

Gepost 2018/05/19

BK Beachvolley - Manche te Hechtel-Eksel - Wedstrijddag 1. Drie teams maakten vandaag kennis met het zand in Hechtel-Eksel.

Jeffrey & Wouter beten de spits af. Hun twee poulewedstrijden werden echter verloren, zodat het tornooi voor hen snel ten einde liep.

Pieter-Jan & Benneth zaten ook in de voormiddagpoules en konden zich met knap volleybal naar de zege in hun poule knokken. In de barragematch voor een plaatsje op de zondagtabel konden ze de lijn echter niet doortrekken.

Seppe & Jente kwamen als laatste in actie. Met "Pizza Friday" in het achterhoofd (inside joke) laag de druk om zich te kwalificeren voor zondag bijzonder hoog. De twee matchen in de poules werden foutloos afgewerkt. In de barrage kwamen ze uit tegen Sannen/Hoeyberghs. Al snel stond een 10-0 voorsprong in set 1 op het scorebord. De kloof werd nog iets kleiner, maar kon niet meer gedicht worden. Setwinst met 21-16 voor Seppe & Jente. Set 2 was meer gelijkopgaand tot Seppe & Jente een tussensprint plaatsten. Opnieuw wezen de bordjes 21-16 aan. Een plaats op zondag (vroeg uit de veren dus!) is de beloning. "Pizza Friday" werkt dus!

Op zondag zien we volgende Sini-Beachers in actie:
- bij de heren: Tim & Anshel, Oscar & gelegenheidspartner Tim Van de Wielle en Seppe & Jente
- bij de dames: Maud & Els, Elien & Britt en Stephanie met gelegenheidspartner Kim Lieckens