U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

BK Manche Brussel Dag 2

Gepost 2018/05/13

BK Beachvolley - Manche Brussel - Dag 2. Op zondag doken Yannick & Oscar, Maud & Els, Britt & Elien en Stephanie als gelegenheidspartner van Julie De Beule het Brusselse zand in. De zon liet verstek gaan, wat zorgde voor een temperatuurverschil van ettelijke graden ten opzichte van zaterdag.

Yannick & Oscar wilden hun trainingsachterstand inhalen en besloten dan maar om per match drie sets te spelen. Hun poule sloten ze als winnaar af. In de kwartfinales sneuvelden ze echter met 1-2 tegen Van Reeth - De Schrijver na de eerste set vrij makkelijk te hebben gewonnen (21-12).

Elien & Britt hadden moeite om tijdens de eerste wedstrijd het juiste ritme te vinden en verloren die met 2-0 ondanks een schitterende remonte in set 2. In de tweede match namen ze het op tegen Lisa Van den Vonder aan de zijde van Sarah Cools. Elien en Britt verdedigden de Sini-Beachkleuren met verve en wonnen met 2-1. Door het verlies in de eerste match waren de kansen op een kwartfinale echter weg. Uiteindelijk eindigden Elien & Britt nog 9de.

Maud & Els zaten wel onmiddellijk in de winning mood en wonnen hun poulewedstrijden telkens met 2-0. Ook de kwartfinale werd vlotjes afgewerkt met 2-0 winst. In de halve finale dienden ze Lisa & Sarah partij te geven en opnieuw ging de winst naar Sini-Beach. In de finale troffen Maud & Els het duo Lieckens-Mouha als tegenstanders. Het werd een mooie damesfinale met wisselende kansen. Een derde set moest de beslissing brengen en het Sini-Beachduo startte knap en speelde een 6-3 voorsprong op het bord. Toen kwam er echter zand in de machine en de derde set en finalewinst ging naar Lieckens-Mouha.

Stephanie werkte eveneens een vlekkeloos parcours af door in de poule tweemaal met 2-0 te winnen. In de kwartfinale ging ze er echter uit na verlies tegen Britt Thielemans en Renée Verhulst die eerder op de dag al Elien & Britt hadden geklopt.

Volgende week trekken we naar Hechtel-Eksel en zien we ook Anshel & Tim voor hun eerste wedstrijden.