U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

  

Bent u ook een beachvolleybalfan en wilt u onze club financieel helpen bij het uitbouwen van haar werking? 

 

Sponsoring

U kan ons een financieel ruggesteuntje als sponsor. We hebben voor u een aantal aantrekkelijke formules uitgewerkt. Ook sponsoring op maat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

U kan onze sponsor brochure alvast hier downloaden: Sponsorbrochure 2018

 

Ook leden en steunende leden zijn zeker welkom:

- Lid: 5 Euro per jaar. Met uw lidkaart krijgt u 5% korting bij Brasserie-Restaurant "Brasseurs" - Grote Markt 22 - Sint-Niklaas. Daarnaast geeft "Brasseurs" nog eenzelfde bedrag als sponsoring aan Sini-Beach!

- Steunend Lid: 25 Euro per jaar met gratis deelname aan het derde "Dinner at the Beach" op vrijdag  tijdens de Beachvolleyhappening op de Grote Markt te Sint-Niklaas

 

 Verkoopactie 2018

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden en onze jaarlijkse verkoopactie is er zo eentje! We trekken daarom nu al onze stoute schoenen aan om bij u aan te kloppen om onze clubkas te helpen sponsoren. Op die manier draagt u uw steentje - of is het hier uw zandkorrel? – bij, bij de verdere uitbouw van onze clubwerking.

Dit jaar verkopen we opnieuw:

- Wase melkchocolade truffels van de ambachtelijke chocolatier “Elise” aan € 6,00 voor een doosje van 250 gram

- Lekkere vanillewafeltjes (doos van 700 gram, nieuw: wafeltjes per twee verpakt!)  voor € 6,00

- Lekkere vanillewafeltjes met chocolade (doos van 700 gram, nieuw: wafeltjes per twee verpakt!) voor eveneens € 6,00

Interesse in deze lekkernijen, Geef dan een seintje via (verkoopactie@sini-beach.be) tegen ten laatste zondag 19 januari 2018.  De bestellingen proberen wij vanaf 1 februari bij u te krijgen.

 

Contacteer ons:

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.