U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

BK Manche te Brussel - Kwalificaties

Gepost 2017/05/06

De BK Manche te Brussel ging hoopvol van start voor onze teams. De openingsmatch van de poules werd telkens met 2-0 gewonnen.

In hun tweede match namen Jente & Seppe het op tegen Verspecht-Vleugels. De eerste set was een nek aan nek race met op bepaalde momenten zelfs een lichte voorsprong voor het Sini-Beachteam. In money tim trokken de tegenstanders het laken naar zich toe: 19-21. In set 2 was het verschil niet iets groter: 17-21. Einde was het tornooi voor Jente & Seppe na een verdienstelijke match.

Pieter-Jan en Benneth dienden in hun match Cosemans-Christiaens partij te geven. Het werd en knappe en intensieve wedstrijd met meer dan een lange en spectaculaire rally. Set 1 eindigde op 18-21. In set twee blijven Pieter-Jan en Benneth er vol voor gaan. Op de stand 20-19 kregen ze zelfs een setbal om zo richting 1-1 te gaan. De tegenstanders konden die echter neutraliseren en alsnog de set naar zich toe halen: 21-23. Ook hier grote teleurstelling bij ons team dat knap beachvolleybal speelde. 

Vandaag treden nog 5 Sini-Beachteams in de arena. Bij de mannen Tom & Dries, Anshel & Tim en Oscar & Yannick. Bij de vrouwen wordt de clubeer verdedigt door Stephanie & Lisa en Maud met gelegenheidspartner Kim Liekens.

Go for it!