U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


 

Personal Sponsors

Hoho-Koekelkoren:


 

 


KRISTOF HOHO

 

Geboortedatum: 07/08/1980

Lengte: 196 cm

Palmares:

- 2008: Belgisch Kampioen met Steve Roelandt

- 2007: 5de plaats BK Knokke met Frederik Delanghe

- 2006: Belgisch Kampioen met Ward Coucke

- 2005: 4de plaats BK Knokke met Christophe Achten

- 2004: Brons BK Knokke met Christophe Achten

    

 


 

DRIES KOEKELKOREN

 

Geboortedatum: 25/05/1988

Lengte: 191 cm

Palmares:

- 2011: Brons BK Knokke, 3de plaats manches Kortrijk en Waremme, 2de plaats Gent en Leuven (teamgenoot: Dieter Melis)

- 2010: Vice-Belgisch Kampioen BK Knokke, winst manches te Maaseik, Sint-Niklaas en De Panne, 2de plaats Kortrijk en Oostende, 3de plaats Gent, Brussel, Waremme en Leuven (teamgenoot Tom Van Walle)

- 2009: Belgisch Kampioen BK Knokke, 3de plaats Gent, Kortrijk, Waremme en De Panne (teamgenoot Tom Van Walle)


 

 Resultaten Belgian Beachvolley 2012:

  • Brussel (Terkameren) 12 & 13 mei: 5de plaats  
  • Gent 27 & 28 mei: 5de plaats
  • Frasne 02 & 03 juni: 2de plaats (finale)
  • Kortrijk 09 & 10 juni: 2de plaats (finale)
  • Sint-Niklaas 23 & 24 juni: 5de plaats (opgave door blessure Kristof in de kwartfinale)
  • Hannut: 30 juni & 1 juli: 7de plaats
  • Middelkerke 14 & 15 juli: 2de plaats (finale)
  • Leuven 21 & 22 juli: Winnaar tornooi
  • Knokke 10,11 & 12 augustus: 7de plaats

 

Website: www.hoho-koekelkoren.be