U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

Een zesde nationaal herenteam: Lambrechts-Klok

Gepost 2017/07/17

Sini-Beach stelt u graag voor: het zesde nationale herenteam. Op 8 juli jongstleden werd besloten om een zesde herenteam onder de vleugels te nemen. Wouter Lambrechts en Jeffrey Klok verdedigen sinds Menen de kleuren van Sini-Beach. De komende weken zullen ze ook nog deelnemen in Leuven en Maaseik teneinde een waterkans op de Masters in Knokke te behouden.

Wouter LambrechtsWouter Lambrechts

Een oplettend toeschouwer was het tijdens de manche in Menen allicht al opgevallen. Afgezien van de 'normale' teams verscheen een nieuw duo in een Sini-Beachuitrusting: Lambrechts-Klok. Wouter is natuurlijk geen onbekende. In 2015 speelde hij aan de zijde van Seppe De Keyser. Dit seizoen startte Wouter aan de zijde van zijn jongere broer Pieter. Ondanks degelijke resultaten raakte de relatie op het veld verzuurd met een triest dieptepunt op de BK-manche te Aalst, mede georganiseerd door vader Jürgen, waar de broers besloten hun samenwerking op beachgebied stop te zetten. Gelet op het feit dat het beachseizoen al ruim over halverwege is, leek het niet evident dat een van hen dit seizoen nog zou aantreden. Gelukkig voor Wouter stond Jeffrey Klok (a.k.a. Klok Junior), zoon van onze trainer Marko Klok, al een tijdje te springen op in de voetsporen van vader Marko te treden.

Jeffrey KlokJeffrey Klok

 

Aan de zijde van Wouter zal Jeffrey vooral belangrijke ervaring opdoen. Wouter, zelf trainer in de zaalcompetitie, draait immers al enkele jaren mee in het beachcircuit en kan fungeren als gids. De ambities van dit nieuw samengesteld duo liggen voornamelijk volgend jaar, maar ze willen vechten voor elke waterkans op deelname aan de Masters in Knokke.