U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

Sint-Niklaas weer van de partij op de kalender van het Belgian Beachvolley Championship

Gepost 2016/02/02

Voor wie er nog aan zou getwijfeld hebben: Sint-Niklaas prijkt voor de 11de keer op rij op de kalender van de Belgian Beachvolley Tour. Het circuit zal naar traditie eind juni zijn tenten letterlijk en figuurlijk opslaan op de grootste markt van België.

De "Beachvolleyhappening" start op vrijdagavond 24 juni en eindigt op dinsdagnamiddag 28 juni. De manche van het Belgian Beachvolley Championship staat geprogrammeerd op zaterdag (25 juni) en zondag (26 juni). De organisatie wordt opnieuw verzekerd door onze club en de voorbereidingen draaien ondertussen al op volle toeren. Aan aantal vaste partners hebben al toegezegd om opnieuw van de partij te zijn.

Het Belgisch circuit zal dit seizoen bestaan uit 12 manches (nog eentje onder voorbehoud), de Masters in Knokke begin augustus gevolgd door "King & Queen of the Beach" in Brussel.

Ook dit jaar brengen we een aantal teams in stelling in zowel het BK beachvolley als in het provinciaal kampioenschap. De volgende dagen stellen we u onze teams voor.