U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

Brasserie-Restaurant "Brasseurs" en Sini-Beach sluiten partnership.

Gepost 2016/02/18

 

Aleksandra & Olivier van "Brasseurs" behoren al geruime tijd tot de vaste partners van onze sportclub. Om Sini-Beach nog meer te steunen én ook als waardering voor de inzet van de talrijke medewerkers, spelers en speelsters, hebben we samen een leuk partnership uitgewerkt.

Op vertoon van uw Sini-Beach-lidkaart 2016 krijgt u in de "Brasseurs" 5% korting. Daarnaast storten Aleksandra & Olivier nog eens 5% in onze clubkas.

Wil je in een tof kader genieten van een natje en/of een droogje, profiteren van een korting én tegelijkertijd ook mee helpen om Sini-Beach een financieel duwtje in de rug te geven: kom dan zeker eens langs in "Brasseurs" - Grote Markt 22 - Sint-Niklaas.

Niet onbelangrijk: we zijn volop bezig met de verdeling van de nieuwe lidkaarten. Op de keerzijde van die kaart kan u als geheugensteuntje de coördinaten van de brasserie vinden met de vermelding dat u met de kaart 5% korting krijgt.

Gewoon doen dus!