U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

BK Manche in Hechtel-Eksel - Kwalificaties

Gepost 2017/05/20

Vandaag ging de BK Manche in Hechtel van start met 2 teams aan de slag in de kwalificaties bij de mannen.

Het tornooi startte voorbeeldig: de teams wonnen elk hun eerste poulematch. Winst in de tweede match betekende dat ze opstoomden richting barragewedstrijd voor een plaatsje op zondag. Ook de tweede wedstrijd eindigde met een 2-0 winst voor beide teams.

In de barrage kregen Pieter-Jan & Benneth de taaiste brok voorgeschoteld met Vleugels-Verspecht. In elke set kwam het Sini-Beachteam vlug op achterstand en keek direct tegen een kloof van een 4-tal punten aan. Ze lukten een inhaalrace zodat het verschil tegen het midden van de set bijna was weggewerkt. De tegenstanders duwden echter opnieuw door en wonnen finaal met 2-0.

Seppe & Jente leken meer haalbare tegenstanders te treffen. De eerste set was gelijkopgaand en de Sini-Beachers speelden een 16-14 voorsprong op het scorebord. Toen viel de motor echter compleet stil en gingen de kopjes naar beneden: de eindstand in set 1 werd 16-21. In set 2 was ons duo snel op achtervolgen aangewezen en er was nooit echt sprake van uitzicht op setwinst. Het spelniveau van de eerste set van vorige manche tegen Yentl & Thomas was veraf. Geen snelweg richting zondag, maar wel panne op de pechstrook... We kunnen het alleen maar herhalen: "sometimes you win, sometimes you learn...". In Kortrijk wacht een nieuwe kans om met een fris hoofd opnieuw een gooi te doen naar de zondagstabel. Heads up and keep up the fighting spirit!

Morgen is het aan Anshel & Tim, Yannick & Oscar en Stephanie & Lisa om te strijden voor het hoogste schavotje. We duimen!

Nog meegeven dat we deze namiddag hebben kunnen proeven van de bakkunsten van Lisa. Het is nog veel lekkerder dan het er uitziet op de foto's van haar Facebookpagina!!