U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

BK Manche Brussel - Dag 1

Gepost 2018/05/12
Belgian Beachvolley Championship 2018 - Manche te Brussel. Dag 1 van de eerste manche van het BK Beachvolley is achter de rug. Het tornooi begon veelbelovend met Seppe & Jente die heel vlotjes hun poulewedstrijden wonnen en bijgevolg met veel vertrouwen uitkeken naar de barrage-match voor een plaatsje op de zondagstabel. Helaas verliep die match niet zoals verhoopt en einde tornooi dus.
 
Jeffrey & Wouter sloten hun eerste partij ook winnend af, maar ondergingen de wet van de sterkste in hun tweede poulematch. Ze eindigden toch mooi tweede in hun poule.
 
 
Het debut voor Jonas & Wim viel meer dan mee. Ze boden meer dan behoorlijk weerwerk tegen Roel De Rom en Ward Coucke in hun eerste match. In match twee waren Frankart & Jadot echter een maatje te groot.
 
Pieter-Jan en gelegenheidspartner Jens Christiaens legden een knap parcours af. In de barrage-match voor een plaats op zondag, speelden ze de eerste set bijna foutloos volleybal. In set 2 zag het er in het begin ook nog goed uit, maar toen keerden de kansen en dienden ze een derde en beslissende set toe te staan. In die set trokken ze aan het kortste eind en wat bijna binnen leek, was plots weg. Exit tornooi voor het gelegenheidsduo.
 
Geen van de Sini-Beachteams die op zaterdag in de arena traden, konden doorstoten naar zondag. Het BK is echter nog lang en er volgen nog kansen.
 
Morgen kijken we uit naar onze teams die rechtstreeks op de hoofdtabel staan:
- Oscar & Yannick bij de heren,
- Maud & Els, Elien & Britt en Stephanie die bij Brucap de geblesseerde Nina Coolman vervangt en met Julie De Beule speelt.
 
Heren en dames, we rekenen op jullie!