U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

Bedanking door de familie van Annick

Gepost 2018/01/13

Twee weken geleden overleed Annick en vorige week namen we van haar afscheid in de kerk OLV-Ten Bos te Nieuwkerken-Waas.

De voorbije twee weken mochten we honderden steunbetuigingen ontvangen via diverse kanalen: berichtjes, telefoontjes, kaartjes, mails, een losse babbel... Het bericht van haar overlijden op de facebookpagina van Sini-Beach werd meer dan 36.500 keer bekeken en meer dan 60 keer gedeeld. Bij de uitvaart was de kerk te klein en bij haar laatste rustplaats liggen meer dan 30 bloemstukken.

Het is ons (nog) niet mogelijk om op alle berichten van medeleven persoonlijk te reageren. We zijn onder de indruk van het eerbetoon dat u aan Annick gaf en van de steunende woorden die we van u mochten ontvangen.

We willen u langs deze weg bedanken voor alle steun en troost en voor de waardering voor het engagement en de inzet van Annick. Het helpt ons een beetje op weg om het verlies een plaats te geven.

Luc, Steven, Anske