U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

Beachvolley in Aalst

Gepost 2015/06/21

Het "blauwe leger" van Sini-Beach sloeg de voorbije dagen zijn tenten op in Aalst voor zowel de manche van het PK heren op vrijdagavond als voor de kwalificaties van het BK op zaterdag.

De PK manche op vrijdag was er eentje om niet vlug te vergeten. Letterlijk bij nacht en ontij knokten twee teams zich richting halve finales: Seppe De Keyser met Wouter Lambrechts en Jente De Keyser met Dimi Schuurman (deze laatsten wonnen de PK manche in Gent). De "broedermoord" zoals Jente het met enig gevoel voor dramatiek formuleerde, kwam er echter niet. Seppe & Wouter sneuvelden immers in hun halve finale. De jongste De Keyser deed wel wat van hem verwacht werd: zich met Dimi plaatsen voor de finale. Onder het toeziend oog van een schare "die hard" beachvolleyfans (of waren het deze keer "beachvolleygekken") verloren ze nipt de finale met 23-26. Ons uurwerk wees toen 2u30 aan...

Zaterdag kleurde de beachvolleysite in Aalst opnieuw blauw. Maar liefst 5 teams doken aan de zwembadlaan het zand in. Tim Van de Wielle met gelegenheidspartner Bruno Masset sleepten een ticket voor zondag in de wacht. Ook Seppe & Wouter - na een korte nacht - en Jonas & Christophe wonnen al hun poulematchen. In de barrages grepen ze echter naast het plaatsje op de hoofdtabel. Jente & Mathias speelden een knap tornooi met éénmaal winst en éénmaal verlies in de poule. Tweemaal winst had hen in de barrage gebracht tegen Seppe & Wouter (Jente bracht het onderwerp "broedermoord" weer op tafel). Pieter-Jan met Brecht die Tim verving, schoten wat traag uit de startblokken maar herpakten zich in de volgende sets. Een winstmatch zat er voor het gelegenheidsduo echter niet in.

Vandaag zijn er drie Sini-Beachteams aanwezig in Aalst voor de Grand Slam van het BK: Tom & Dries na hun avontuur in Sint-Petersburg (USA), Tim & Bruno en last but not least Stephanie & Karolien op zoek naar een volgende tornooizege.

Later volgt dan nog het PK dames waar Dorien & Astrid en ook Maaike en Nele onze clubkleuren zullen verdedigen.